perjantai 17. helmikuuta 2012

En vaihtais hetkeäkään !


Aattelin vähä kertoo tarkemmi mihi siis tää miun vapaa-aika kuluuu esittelen ekana pari henkilöööö jotka on tullu parin vuoden sisällä iha älyttömän tärkeiks ja keille voin kertoo kaiken ja tietyst vietän heikans enite aikaa !

mona on tooos pinkki ja petra sinine :pja hyö on semmosii miun tyttöi keidekaa vietän enite aikaa, lautailemas käydää ja sit mona pelaa kans säbäää ja petra sit tanssahtelee sen lisäks ! hyö on minuu vuoden nuorempia mut sitäki parhaaaampia <3 ja tykätää tosi paljo samoist asioist ja siks onki iha naurutäyteiset päivät :p !!


           ja sit kerron vähä lisää näist parhaimmist tovruista ketkä on kans sika tärkeitä ja
            joittenkans vietän kans paljon aikaa :)              

alotan tästä :p essi(eka vasemmalta) ja häne vieres jessika, hyö on perjaattees ollu miu ylä-asteen enkelit 8) heikans oon viettäny koko sen ajan ja plus vähä muitaki pirskeitä :p ! essi harrastaa lasketteluu hänekaa tulee sillo tällö käytyy mäes mut ollaa kyl käyty kattoos tahkohoooodzit ja ollaa viel rukalle menos :p ja jessika harrastaa kans säbää ni sen kautta vähä lisää yhteistä :)
    

 sit fanni, hää asuuki vähä kauempana ko täällä, MEINAA HEINOLASSA :-( tutustuttii muutama vuos sitte säbän kautta ja nyt vieraillaa lähes kuukausittai toistemme luon, nytki hää tulee hiihtolomal tännne ja ollaa kyl sitä suunniteltukki ;p
summer uppiiki ollaa menossa ja oootan iha sika innolla sitä !!! noo hää on samanikäne ja
meil on kans aika paljo kaikkee yhteistä ni rento olla hänekans :)!


noooo henna (vasemmalla) ja sinii ! hyö on kans tuonu miu elämäää tosi sika paljon lisää ilooo :p ! sinin oon tuntenu iha pikkujunnusta asti ja hennaa tutusuin varmaa samaa aikaaa mut paremmi vähä myöhemmmin ! ja sit hyö molemmat kans säbäilee ni se yhistää vielä lisää :)

















 melkeeee viiiimosin mut yhtä parhain saara ja henna :-) hyö on kans molemmat vuoden minuu nuorempiii tosi pikkusii nättei tyyttöi ketkä saaa miut aina hymyilemää enkä oo ikinä kokenu heikans huonoi hetkiä :p ! iha huipputyttöi mut harmittaaa ku vapaa-ajalla ei hirveesti keeretä nähä :-/ koulusssa vain !
                                               
                                                                             
Nyt miulle niin tärkeeet säbämimmit ja niin tärkeeeki nimi ko JOUTSENON KATAJA !! rakastan iha ylikaiken <3 me reeenataa tyttöjenkaa 3-4 kertaa viikossa ja viikonloppusi pelit siihe päälle vielä ! en tiiä mihi miu elämä ois menny jos en ois kakkosluokalla tätä salibandyy alottanu ja muuutamii tyttöi on ollu alusta asti ja sit loput hypänny kyytii matkan varrelta 8) pelataa siis SM-sarjaaa ja meil on ees viel kovat taistelut et päästäis niillle sijoille mitkä ollaa tavotteeks laitettu ! pelireissut on aina ihan huippuja ja kuollaan aina nauruu matkoilla ja pidetään kaiken eestä lystiii !!1
mut ehkä tää täst miu ystävistäää :-) siin oli tärkeimmät tiedoot !ja tänää illasta kattomaa mite wanhat tannsssahteleeeepi ! huomenna sit säbäntäyteine päivä kotihallissa, kui hassult kuullostaaki mut eile reeneissä minuu pyydettii naisille maaliin ko oma maalivahti heil abiristeilyllä ni ko oon vuosii sit ollu siin maaalilla ni lähetää kattoo miten siiinä sitte käy :-)  huomen pelien  jälkee lähetää muutaman tytön kans viettelee iltaa tonne ahvenlammelle (: !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3