sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

veden päällä liidetään, en pysty toivoo enempää

HUH !! kotona ollaan ja voisin melkee sanoo että paras viikonloppu IKINÄ takana :) nähny uusii ihmisiä, tutustunu niihi ja pitäny enne kaikkee kivaaa ! mut ensin toi keskiviikko ! monan ja petrankans grillailtii, saunottii ja uitii, arska paisto = törkeen hyvä päivä !! 


ja sit tää torstai-perjantai-lauantai settti ! kävin torstai aamun kuntoutukses ja sit lähin lahtee junalla ja sit   sieltä bussilla heinolaa, mis laura ja fanni oli vastassa ! käytii fannilla syömässä ja lähettii kattomaa   kesäteatterii 'munaako herra ministeri' oli ihan tajuttoman hyvä ja nauraakki sai !! sit pyörittii kaupungis vähä   aikaa ja mentii fannille valmistautumaa seuraavaa päivää !! perjantai aamun vähä laittauduttii ja mentii ottamaa    kuvii ulos ! täydellinen sää ja eiku summer up 2012 oikee huus meiän nimiii :p







kute kuvist huomaa ei me kahestaa siel todellakaa oltu :d aina löydettii joitaki tuttuja matkaa :) ! kiitos kaikille siis. ja no lauantain fanni herätteli ylös ja laittauduttii ja lähettii taas mukkulaa kohti. aamu oli vähä hiljasempaa mut iltaa kohti fiilis parani, ai että mohombireivailut ja cheekki oli kyllä namia !!















                          tänää sit heräiltiiki vähä myöhempää ja lähettii käymää rannalla ja syömäs ! 






 happyweeekend ai että kiitos fanni ja sysmä ja hyvinkää ja joutsa ja hartola ja mikkeli ja kaikki :):) !
             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

<3