lauantai 23. helmikuuta 2013

TAHKO


palailin nyt tän tahkon merkeissä ! lähettiin siis lauantai aamuna aikasin ajamaan nilsiää päin äitin ja iskän ja serkkujen perheen kanssa. oli kyllä niin koomailua koko päivä, koska muutaman tunnin unilla oltii liikenteessä. koko päivänä en saanu mitään aikasiks, en ees kameraa esiin. illalla oli tarkotus mennä kattomaan cheekkiä, mutta kaskummaa en jaksanu, ja toiseks sinne oli jo 900 lippua myyty ennakkoon. seuraavana päivänä kaduin kovasti sitä, ja et mikael gabrielki oli ollu siellä, damn :-/ sunnuntaina nukuttiin mahollisimman pitkään, ruuan jälkee lähettii mäkee, ja oli kyllä rinteet iltapäivästä niin huonossa kunnossa et oikeen ärsytti. jalat kuolleena muutaman tunnin laskujen jälkeen kohan oltiin mökissä ja katteltiin telkkaria. 
Maanantaina lähettiin heti aamusta mäkeen, siinä toivossa että rinteet olis paremmas kunnossa ja olihan siellä kivempi laskee vaik pien lumipyry oliki. iltapäiväks meille oli varattu hohtokeilaus, oli ihan jees keilata pitkästä aikaa, vaik hävisinki taas :-D ilta meni taas laiskotellessa...
..kuten myös tiistai aamupäivä, paitsi käytii serkunkans pihalla kuvailemassa, oli sen verran hyvä ilma! ruuan jälkeen lähettiiki ajelemaan kotia päin ja matkalla pysähyttiin kuopioon shoppailemaan siihe matkukseen. mukaan tarttus vaan bikinit, koska torstaina ollaan lämpimässä 8) !

nyt pakkailen huomista kotkan pelireissua varten ja kohan oon, tsempit meille huomiseks moikkamoi <3

4 kommenttia:

  1. ompa mukavan olonen blogi ja kivoja kuvia :-)

    http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. vähän kiva blogi sulla ! (: jään seuraamaan (;

    http://hope-love-believe.blogspot.fi/
    http://friends-like-sisters.blogspot.fi/

    VastaaPoista

<3