keskiviikko 21. elokuuta 2013

terkut ikävän keskeltä

Hellou! Miusta on kuukunu viimeeks taas pitkä aika sitte, mut kaikki on ihan ennallaa. Toista kouluviikkoa taputellaa ja no miulla on rankka eka jakso mutta mielummin ehkä nytten kun keväällä - osa syyllinen siis miun kiireeseen. Eilen sain myös aikaseks käyä ottamas ripsienpidennykset, wuhu onnellisuus, tai ehkä enemmänki helpotus. Weekendit meni ihan huipusti ja Guettarakkaus ei meinaa hyytyä millään, oli se vaan niin loistava. Tän päivän koulukuvauksesta selvitty, miksei ne voi ikinä onnistua, mikä siinä on :D Viikonlopun lusin suurimmaks osaks töissä ja nään miu Monaa, joka lähti nyt siis Savonlinnaan opiskelemaa - poden aivan järkyttävää ikävää, taitaa lähes jokaisen vempeleen taustakuva näyttää samalta, pusuja sinne !!

3 kommenttia:

  1. mite sait ton bannerim tai ton blogin otsikon toho noin valkoseks ? taisiis mun blogissa se tollane banneri on ollu aina tota taustaa tummempi valkoinen....voisitko auttaa ja kiva blogi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. otin valkosenpohjan joho laitoin vaa tekstin :) eli otin valkosen kuvan johon pixlr ohjelmalla kirjoitin tekstin ! kiitos paljon (-:

      Poista
    2. mist sait sen valkosen kuvan :-) ?

      Poista

<3