keskiviikko 2. tammikuuta 2013

2013 > new begining, new hopes, new dreams

aattelin myös kasata vuoden tapahtumat tähän nippuu. valitettavast alotin bloggaamisen vasta helmikuulta, ja tammikuulta ei siks kuvia koska kone meni rikki ja otin nää kaikki täältä ! mutta enjoy this :3
helmikuussa tosiaan fanni oli täällä, meillä oli kotiturnaus, käytii lautailemassa useesti ja vieteltiin tyttöjeniltoja !
maaliskuussa käytiin tosi paljon pelireissuilla koska oli kyse ratkasevista peleistä. käytiin tampereella, uudessakaupungissa ja useempaaki otteeseee ! olin myös tuohon aikaa melko surullinen koska miun polvesta meni eturistiside poikki. chillailtiin ihanaa ulkoilmaa ja olin myös heinolassa hiihtoloman, mikä tosin tais mennä tän kuun puolelle !
huhtikuussa vieteltiin iltaa petralla, käytiin kohottelemas joukkuehenkee pulkkamäessä ja ajelemas autolla. ja siinä loppukuusta menin heinolaaa missä vieteltii vappuja.
toukokuu oli melko surua, joudutttiin luopumaan meiän muista ysiluokista :( ja toi polviki leikattiin sillon. parhautta oli luokkaretki helsingissä, viimoset rennot päivät, sekä teemapäivät ja ysigaala. olin myös alkukuusta siis fannilla ton vapunjäljiltä !
kesäkuussa päätin ton peruskoulun ja sitä juhlittiin hyvis merkeissä. pidettiin picnikkejä parhaittenkaa ja mukavia kesäiltoja vieteltii. petralla, monalla,saaralla ja hennalla oli myös rippijuhlat :) juhannusta juhlittii petrankanssa mökillä. tähän kuuhun kuulu myös paljon surua :( ei muistella niitä, onneks fanni oli paikalla <3 ainii ja tein virheen ja leikkasin aika lyhyen tukan :(
heinäkuussa mökkeiltii jonkun verran. jutalla ja lauralla oli rippijuhlat, kiitos viimosesta. ja toi koko kesän odotettu, pääähuipentuma SUMMER UP !! oli kyllä niin huikeeta että ensvuotta odotellessa.
elokuussa käytii tikkurilassa moikkailemassa miun pikkuserkkuja, samalla matkalla miun veljen luona turussa. vieteltiin lomaloppuun kunnialla ennenku koulut alko. ja just ennen sitä olin mun serkun häissä, mitkä oli miulle elämäni ekat ! oli yks täydelline kokemus miun kokoelmaa. ja tosiaan alotin ton lukion.
syyskuussa meillä oli keltanokka kaste mikä tehtiin lukionykkösille, meitä kylvetettii siis ihan huolella. käytii myös fashion by nightissa tyttöjenkaa ja bailattiin huolella. jessika vietteli synttäreitään ja me myös petrankanssa ! kiitän kaikkia :)
lokakuun kuvasaldo on aika heikko, johtuneeko ekasta koeviikosta ja että kone teki tiltit ja meni rikki ? no kuitenki käytiin hennankaa miun serkuilla lahessa siinä syyslomalla ja olin pitkästäaikaan mun murusella, essillä <3 ei olla niin useesti siis enää nähtykkää ko essi on imatralla lukiossa :( pusuja !! ja sain myös luvan käydä reenaamaan tän polvenkanssa, jhippii !
marraskuussa heitettiin huippu reissu lauran ja fanninkans helsinkiin ! pidettiin urakalla kivaaa :p sillon oli myös skiexpo messut missä pyörähettiin. vieteltiin tyttöjeniltaa again ja käytiin shoppailemassa. alotin myös ihan pelaamisen koulunpeleissä, mistä tuliki kultaa ja päästiin jatkoon !
joulukuussa tehtii useempaa otteeseen pipareita ja torttuja tosin niistä lopputuloksista ei sen enempää :D kuvailtiin aika paljon ulkona ja vietin jouluni lahessa ja sen jälkeen menin heinolaan.

2012 vuosi toi tullessaa uusia tuttavuuksia, ystäviä ja paljon kokemuksia. myös pettymyksiä, mutta mikä voisi aina olla täydellistä EI MIKÄÄN ! vuosi oli hyvä mut aattelin tehä tästä vuodesta viel paremman ;)

2 kommenttia:

<3