keskiviikko 2. tammikuuta 2013

sähän tiedät, en aio sua puoliks viedä haluun kaikki tai ei mitäänvoi kun miulla ois niin paljon kerrottavaaa, en ees tiiä mistä alottaisin. 21.pvä oli ne yhen lukion pippalot missä me tyttöjenkanssa käytii hyvin mielin koulujenlopun kunniaks jorailemas. no sillon seuraavana päivänä lähettiin lahtee viettelemää joulua mein serkuille ja osasin oottaa tällästä suvun parasta joulua ! tosiaan siellä käytiin jääkiekkoa pelailemassa ja kaupoilla häärimässä viel ennen aattoa. nauraa sai taaas kaikkien KOULUviikkojen eestä, tahon kiittää :) ! äiti iskä ja samu lähti jo joulupäivänä kotiin, mut mihin minä nyt sieltä oisin viel kerenny lähtee, pitihän alennusmyynnit tarkistaa lahen kaupoista. ku pahimmat jouluhässäkät oli ohi, me vaain syötii ja istuttiii. paitsi käytiin patikoimasssa johonkin laavulle,heh :D ja no shoppailut,must ! 
    tässsä pieni kuvatiivistys puhelimesta ! check instagram : ssarakristiina !
 perjantaina siis lähin lahesta suoraan fannille, en voi sanoinkuvaillla sitä reissua. oli ihan huippua, pusuja sinne ! ajeltiin autolla, naurettii ittemme kuoliaaks, reivattii ja juhlittii rajusti uuttavuotta !
eilen tulin kotiin ja olin niin poikkipuhki. lähin kuiteki vielä petralle ja tulin yllättäen taas vähä myöhäsempää pois. kohta hänen pitäski tulla tähän ja illalla meen soittelemaa taas hallille musiikkia, brb <3

4 kommenttia:

<3