maanantai 11. maaliskuuta 2013

TENERIFE

day -1

kuulostaa hämärältä toi miinus yks mut olin niin valmiina lähtöön lämpöön. matka starttas serkkujen perheen kanssa jo keskiviikkona, ku lähettiin hotelliin yöpymään aikasen lennon takia :)
lähettiin sen verran myöhään, että ei keretty kun suoraan sängyn pohjalle !

day 1


aaamusta lento lähti helsinki-vantaalta siinä seittemän jälkee ja oli kyllä niin väsynyttä johtuen viien heräämisestä :-D lento meni yllättävän nopeesti ja laskeuduttii tuuliseen ja pilviseen teneriffaan. ooteltiin hotellilla huoneen saamista ja arskaki alko meille paistaa. rynnättii heti altaille, se ilo tosin kesti sen puolisen tuntia. käytii vähän syömässä ja lähettiin kävelemään ja kattelemaan lähistöö. 
illasta ei jaksettu enää syömää lähtee mihinkää niin väsättii hotellihuoneessa pientä purtavaa.

day 2

 tällön perjantaina herättiin heti tosi pilviseen säähän, harmitti ihan sikana. lähettiin käymään markkinoilla mitkä oli ihan siinä vieressä. ostin sieltä ton kellon, sekä laukun. loppupäivä istuskeltiin hotellihuoneessa tylsistyen tohon ilmaan. illalla käytiin syömässä pizzat ja mentiin nukkumaan.

day 3

heräsin ihanaan auringonpaisteeseen. laitoin meille kaikille aamupalan valmiiks pöytään, syötiin ja lähettiin samantien altaille. makasin koko päivän auringossa, koska tiesin sen olevan ainut aurinko seuraavaan pariin päivään.paloin naamasta vähän ja muualta ihosta, se teki kipeetä. käytiin kaupassa   aurinkojen jälkeen, peseydyttiin ja lähettiin kiinalaiseen syömään. olin tosi yllättyny, se oliki hyvää !
                                               oltii taas niin puhki että mentiin suoraan petiin.

day 4


                
 tältä päivältä ei kuvia juuri ookkaa, toi ilma sai niin masentumaa. lähettiin käymää americassissa, aattelin kasata kaikki ostokset omaan postaukseen sitten myöhemmin. käppäiltiin tää päivä siellä ja tultiin iltapäivästä hotellille. ei uskallettu lähteä syömäänkää mihinkään koska myrsky oli kova. aulassa ei wi-fikää toiminu ni ei muuta kun kattelemaan telkkaria huoneeseen.


day 5


 päivästä ei oikeestaan tapahtunu taaskaan mitään. käytiin käppäilemässä,tein pari ostosta ja käytiin illalla syömässä ja pelailtiin biljardia, yksi niistä turhista ei aurinkoisista päivistä ää :-( ärsytys oli tuossa vaiheessa aika huipussaan.

day 6

 aurinko kevyesti näyttäyty pilvien välistä koko päivän, kuvia ei siksi oo koska nautin sen ajan auringossa. muuta siihen päivään ei oikeen kuulunutkaan, paitsi että käytiin taas illalla syömässä, tää oli ehdottomasti paras paikka.

day 7


 toi oli reissun aurinkoisin päivä mutta siinä neljän aikaan myös elämäni tuskallisin ja hirvein päivä. miksei sitä auringonottoa voi lopettaa jos joka paikkaan kuumotta, tyhmänä näin jälkeenpäin miksi. naama vesirakkuloilla ja ulkoapäin kuin keitetty rapu, auts. illalla käytiin syömässä japanilaisessa, ei vaan oikeen maittanut, auringonpistoksen saaneena ja kauttaaltaan palaneena. never again :-(

day 8



 voi sitä tuskallista aamua kun kaikki paikat oli niin kipeenä, en jaksanu tehä itelleni mitään, hyvä että sai vaatteet päälle. naama näytti hirveeltä ja oli kotiin lähdön aika. lento oli puoli tuntia myöhässä koska sen tullessa sinne oli niin kova vastatuuli. se ois päässy lähtemään sieltä mutta jotkut kolme matkustajaa oli kateissa. onneks ne sit puolen tunnin jälkeen sinne koneesee saapu. lento meni onneks nopeesti vaik istuminen oli tuskaaa kaikkine punotuksineen. saatiin matkalaukut ja kotona oltiin 2 maissa yöllä. perjantaina uskaltauduin kouluun ja väsymyksen täyttämä se päivä oli. reissu oli kaikkiaan ihan hyvä tosin aurinko ois saanu näyttäytyä useemmin kuin kolmena päivänä. ostoksia kerty hyvin ja rahaakin jäi. 



perjantaina käytiin ensiks petrankanssa naistenpäivä kahveilla ja sit lähettiin sininkanssa lappeenrantaan. sieltä lähti muutama tarpeellinen ostos mukaan ja sit mentiin käymään sinin poikaystävän veljen tupareissa, nauruntäyteinen ilta siis :D
      lauantiana olin ensiks hallilla töissä ja sit menin petralle yöks. syötiin herkkuja ja kateltiin leffaa

                           eilen olin looks like this mut nyt alkaa jo parantua. olin koko päivän eilen kattelemassa salibandya ja tänään enkuntunnin verran koulussa, kohta toivottavasti nään monaa, kauhea ikävä <3

2 kommenttia:

  1. Ihania tämmöset matka postaukset :) Tekis niin mieli lähtee matkalle jonnekki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tykkään kans! ja jooo ois hienoa taas lähtee lämpimään täältä kylmyydestä :-)!!

      Poista

<3